Mas van Steenis nieuwe ambtelijk secretaris Faunabeheereenheid Drenthe

Assen, 1 juli 2024 – Mas van Steenis is gestart als de nieuwe ambtelijk secretaris van de FBE Drenthe. Van Steenis volgt hierbij mevrouw Faber op, die eerder dit jaar stopte.

Van Steenis komt uit het bedrijfsleven en heeft de afgelopen 25 jaar gewerkt voor diverse bedrijven. Daarnaast is Van Steenis de afgelopen jaren actief geweest in diverse projecten op het gebied van Flora & Fauna in de provincie Drenthe.

Mas van Steenis: “De FBE heeft een belangrijke rol in het realiseren van evenwichtig faunabeheer in nauw overleg met de diverse partijen in het landelijk gebied. Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen aan een goed functionerende organisatie en de verbinding met diverse stakeholders.”

Voor de pers:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Van Steenis via m.vansteenis@fbedrenthe.nl.This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).